Keizersnede

 
Vaak gepland maar soms ook ongepland. Een ding is zeker: er is heel hard is gewerkt om een kindje op de wereld te zetten. Het lichaam is moe en beurs na deze best ingrijpende operatie en het herstel kan op z’n zachtst gezegd uitdagend zijn.
Daarom is alle ondersteuning, zowel fysiek als emotioneel, zeer welkom! 
De Happy Mama Massage met Thaise kruidenstempels (gevuld met een samenstelling van kruiden speciaal voor de kraamvrouw!) geeft hierin de juiste, broodnodige ondersteuning. Naast dat je emotioneel kunt ontspannen helpt de massage het lichaam zich te ontladen en te ontlasten van de toxinen, afvalstoffen en adrenaline zodat het ‘lichter’ aanvoelt. Dit in combinatie met de yonisteam is echt een aanrader! Yoni is een verzamelnaam voor zowel vagina als baarmoeder. Dus juist als je een keizersnede hebt gehad biedt de yonisteam uitkomst voor de verzorging en ondersteuning van de baarmoeder in het herstelproces. De baarmoeder wordt als het ware ‘opgeruimd en schoongemaakt’. Tevens helpen de kruiden de ’emotionele’ lading qua hormonen te verzachten.
Zodra je zonder pijn comfortabel op jouw zij kan liggen kunnen wij naar je toe komen voor een zeer welverdiend mama-verwenmoment. 
Wees lief voor jezelf en gun jezelf de liefdevolle ondersteuning die je verdient.
Tip: platform www.dekeizersnede.club