Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Twee weken voor en twee weken na jouw uitgerekende datum houden wij er rekening mee dat je ieder moment kunt gaan bevallen (natuurlijk kan het ook altijd eerder). Zodra je bent bevallen kan jij of jouw partner dit ons laten weten zodra je hiervoor een rustig moment hebt. Wij zullen dan vanaf dag 5 na de bevalling gaan kijken wie van ons er als eerste naar je toe kan komen. Dit kan dus al op dag 5 zijn maar het kan ook op dag 8 zijn. Afhankelijk van jouw en ons schema maar meestal komen wij binnen 10 dagen naar jou toe 

Jij bent (weer) mama geworden. Het is dan fijn om samen te landen en samen op te starten. Ook geven wij bijvoorbeeld een yonisteam behandeling pas vanaf dag 5 als er hechtingen zijn.

Je kunt van tevoren altijd een voorkeur opgeven maar dit is niet nodig. Je weet pas veel beter waar je behoefte aan hebt nadat je bevallen bent en hoeft dus ook dan pas te beslissen. Bij twijfel geven wij uiteraard graag advies. Daarom zijn we ook altijd erg benieuwd hoe het met je gaat en hoe jouw bevalling is geweest.

De buikwikkel die wij meenemen is van jou. Wij leren je deze zelf om te doen als wij er zijn. Ook krijg je van ons instructies doorgestuurd (filmpjes en pdf bestand) van hoe de buikwikkel te gebruiken omdat wij absoluut niet verwachten dat je alles meteen onthoudt. De instructies kun je dan altijd bekijken / doorlezen als je het zelf gaat doen.

Na een keizersnede adviseren wij altijd de yonisteam in combinatie met de kruidenstempel massage. Dit kan zodra jij zonder pijn en ongemak op beide zijdes kunt liggen. De yonisteam is echt ideaal als ondersteuning in het herstel van de baarmoeder. De massage helpt het lichaam te ontspannen en de toxines en afvalstoffen sneller af te voeren. Tevens zijn beide heel fijn voor de emotionele ontlading en balans.
Een buikbinding is na ongeveer 6 weken mogelijk

Neem contact met ons op

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact op met ons via het contactformulier om je vraag te stellen.