Babygesprek: kindje op komst

Tijdens de zwangerschap maak je al snel op een natuurlijke wijze contact met je baby, zachtjes over je buik wrijven en ertegen praten zijn hiervan enkele voorbeelden. Je kindje is zich van veel meer bewust dan wij soms denken. 

Wist je dat je baby voordat hij/zij is geboren kan communiceren met jou?

Denk maar eens aan een sterk voorgevoel wat je misschien al heb gehad over het geslacht van je baby. Ik weet zeker dat je kindje de berichtgever is. Gesprekjes gestart door kindjes voor hun geboorte of aankondigingsdromen komen vaak voor. Ze treden zowel tijdens de zwangerschap als daarvoor op.

Babygesprek kindje op komst

Wat kun je verwachten van een baby gesprek

Heel bijzonder als jouw baby je heeft opgezocht en zijn/haar aanwezigheid duidelijk heeft laten voelen. Met dit gegeven is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een gesprek te starten met je kindje. Tijdens een sessie kan ik telepathisch contact maken met je baby voor de geboorte, ik ben hierdoor een tolk voor jou en jouw kindje. Dit zijn hartverwarmende gesprekken die leiden tot een intense verbinding. De sessie kan gezien worden als een opstapje voor meer gesprekken op zielsniveau tussen jullie samen. 

In een liefdevolle ongedwongen sfeer nodigen we samen jouw kindje uit voor een bewuste ontmoeting en liefdevolle kennismaking. Ik kan het gesprek voor jullie starten en vertalen wat je baby te vertellen heeft. Met onze gezamenlijke intensie en een gezonde nieuwsgierigheid van jou en je baby gaat het bijna vanzelf. De verschillende manieren om te kunnen communiceren met je kindje komen ook aan bod.

Het is een bijzondere ervaring en enorm verrijkend voor jou en je baby om vroeg te starten met communiceren. Er wordt een extra dimensie aan je zwangerschap toegevoegd. Zo kunnen jullie elkaar snel leren kennen en hoeven jullie niet te wachten tot na de geboorte. Het is ook ontzettend spannend om erachter te komen wat jouw kindje te vertellen heeft. Hoe ervaart je baby de reis tot aan de bevalling en waarom heeft hij/zij juist jullie uitgekozen als mama en papa? Ervaringen uit vorige levens spelen hierin een grote rol.

Deze behandeling wordt gegeven door Layla Cremer

Neem contact met ons op

Behandeling plannen?

Neem contact op met ons om een behandeling of een babygesprek te plannen.