Massage

Na de bevalling wil jij natuurlijk zo goed mogelijk voor jouw kindje kunnen zorgen. 

Deze behandeling richt zich dan ook specifiek op het herstel en de ontspanning tijdens de postpartum periode. Met de handen en verwarmde kruidenstempels, verpakt met een samenstelling van kruiden speciaal ter ondersteuning van de mama in haar postpartum periode, wordt het lichaam zacht en liefdevol gemasseerd. Er wordt tijdens deze massage / behandeling een route gelopen met acupressuurpunten langs de meridianen, waarbij deze worden open gezet en geactiveerd door de warme stempels. Zo wordt het lichaam van de adrenaline en overige toxines ontlast en het herstel bespoedigt. Tevens wordt de Chi (levensenergie), waarvan je zoveel hebt gebruikt en weggegeven, weer een boost gegeven en deze in balans gebracht. 

Tijdens deze behandeling mag je even los laten en tot rust komen. Je wordt als het ware weer fysiek en emotioneel terug in elkaar gezet.

Het is echt een verwenmoment voor jezelf na de zware arbeid van de zwangerschap en bevalling. (En zeker geen overbodige luxe)

Effecten die andere moeders merkten:

De massages vinden plaats in de veilige thuisomgeving. Hier krijgt de moeder op unieke en zeer persoonlijke wijze alle aandacht. Wij creëren een rustgevende sfeer in de slaapkamer waardoor de moeder zich helemaal kan ontspannen en genieten van de behandeling. 

Soms vindt een mama het juist fijn om de massage niet thuis te ontvangen, maar bij ons in de praktijk. Dat kan natuurlijk ook!

massage op bed Nina Pierson_
Neem contact met ons op

Behandeling plannen?

Neem contact op met ons om een behandeling of een babygesprek te plannen.