Baby / kind consult

Urenlang huilen, niet in slaap vallen, gedragsproblemen: babyfluisteraar Layla Cremer helpt al zestien jaar ouders die radeloos zijn door het gedrag van hun kleintje. “Een gave noem ik het liever niet, dat plaatst het meteen zo in een hokje. Het is voor mij mogelijk om mij af te stemmen op de energie van een baby / peuter/ kleuter. Mijn clientje te zien en voelen op zielsniveau. 
Eigenlijk werk ik niet zo heel anders dan een pedagoog of maatschappelijk werker. Het grote verschil zit hem in het extra stukje spiritualiteit dat gebruikt wordt in het contact naar het kind om informatie te krijgen. Dat wil zeggen dat naast de gesprekken met ouders, en de antwoorden die gegeven worden, er ook vertrouwd wordt op de informatie die wordt verzameld door middel van bijvoorbeeld telepathie, het vertalen van lichaamstaal en interpreteren van het huilgedrag.
Zo krijg ik een veel breder beeld van het karakter en eventuele problemen van jullie kindje. Aan de hand hiervan krijgen jullie als ouders een nog duidelijker beeld van jullie baby en kan er bij eventuele problemen ondersteuning gegeven worden door middel van de energetische behandelingsmethode Ondevit. Vaak zijn ouders bang dat ik ze ga vertellen dat ze het allemaal verkeerd doen. Vooral moeders kunnen iets wat gespannen in mijn praktijk zijn: ‘Wat doe ik fout?’ Dan stel ik ze gerust: de oorzaak hoeft niet zozeer  bij de ouders te liggen. Soms heeft een kindje bijvoorbeeld nog last van de geboorte. Geboren worden is namelijk de grootste transitie die in je leven plaatsvindt. Bij sommige kinderen kan de stress daarvan nog lang doorwerken.

Ik geloof dat je niet alleen een fysiek lichaam hebt, maar ook een geestelijk lichaam en een emotioneel lichaam. Daarnaast heeft iedereen een zielelichaam, dat al bestaat vóór de conceptie. Al die lichamen moeten samensmelten (incarnatieproces) en dat gaat niet altijd vanzelf. Daar kunnen vooral baby’s en kinderen last van hebben.”

Ondevit

Ondevit (supplementen) is een methode die je energiehuishouding weer op orde brengt. Het stimuleert de zelf genezende kracht die iedereen in zich heeft en brengt deze in balans. Het streven is dat je weer op eigen kracht verder gaat.

De behandeling heeft het volgende uitgangspunt:

Een mens bestaat uit energie, emotie en een fysiek lichaam dat in principe zelf genezend is mits in balans. Is er een verstoring in de balans dan kunnen de symptomen optreden van fysieke en/of emotionele ongemakken (denk bijvoorbeeld aan ziektes, burn-out, niet lekker in je vel zitten etc.)

Tijdens mijn behandeling/reading onderzoek ik het waar en waarom. Van de verkregen informatie worden energetische druppels vervaardigd die precies de energie vertegenwoordigen om de disbalansen op te heffen . Na de sessie ga met 1 of meer flesjes energetische druppels naar huis. De druppels dienen ingenomen te worden totdat de flesjes leeg zijn. Dit is een belangrijk onderdeel van de totale behandeling om tot het beste resultaat te komen.

Ondevit is een natuurlijke therapie dat ondersteunend werkt en goed te combineren valt met andere behandelmethodes zoals acupunctuur, shiatsu, remedies, coaching, de reguliere geneeskunde etc.

De behandeling is geschikt voor alle leeftijden

Neem contact met ons op

Behandeling plannen?

Neem contact op met ons om een behandeling of een babygesprek te plannen.