Miskraam

Je hoopt dat het jou nooit zal overkomen maar helaas eindigt ongeveer 1 op de 10 zwangerschappen in een miskraam. Dit kan verschillende oorzaken en/of redenen hebben. Het risico op een miskraam is het grootst in het eerste trimester en komt ook vaker voor bij vrouwen boven de 40 die zwanger zijn (ongeveer 1 op de 5). Het overkomt gemiddeld zo een 25.000 vrouwen per jaar. 

Het is voor veel vrouwen een emotioneel zeer heftige tijd. Een tijd waarin haar fysieke lichaam moet herstellen en ontzwangeren en zij daarnaast ook emotioneel de liefdevolle aandacht en verzorging nodig heeft.

In deze zware en emotionele periode vinden wij het heel belangrijk dat de vrouw de liefdevolle verzorging, ondersteuning en aandacht ontvangt. Haar lichaam te helpen om te ontzwangeren, helen en daarnaast geestelijk en emotioneel  te kunnen ontladen.

De postpartum behandelingen die wij bieden geven juist ondersteuning  in dit emotionele en lichamelijke helingsproces. Het maakt hierin niet uit hoe lang de zwangerschap heeft geduurd voordat deze voortijdig beëindigd werd. De hartsverbinding met jouw kindje was namelijk al gestart en het doet pijn, heel veel pijn, om dat weer kwijt te raken.

Met de buikbinding kunnen wij de mama helpen om de leegte in haar  buik op te vangen. Haar een geborgen en beschermd gevoel te geven waar ze zich veilig in voelt om te rouwen.

De kruidenstempel massage en de yonisteam geven naast de fysieke ondersteuning in het ontzwangeren ook heel veel emotionele ondersteuning door de speciale samenstelling van kruiden die gebruikt worden.

Heb jij behoefte aan deze liefdevolle aandacht neem dan contact met ons op. Wij willen er graag voor jou zijn in deze zware periode.

Neem contact met ons op

Behandeling plannen?

Neem contact op met ons om een behandeling of een babygesprek te plannen.