Boek: Wil jij mijn mama zijn ?

Toen ik zwanger was, miste ik een boek waarin ik meer kon lezen over contact met je kindje op komst. Ik had levensechte dromen over mijn dochter, maar kwam dat niet simpelweg door de hormonen? Was het stemmetje in mijn hoofd een echo van mijn eigen gedachtes ? Verbeelde ik het mij?
Zelfs enkele jaren voor mijn zwangerschap van Isabella zag ik haar tijdens een meditatie. Hoewel ik redelijk vertrouwd was met gekke zweefdingen, was dit bezoekje van haar toch helemaal nieuw voor mij. Ik zag in eerste instantie een gewoon meisje van ongeveer 11 jaar oud. Onwetend, totdat zij aan mij vroeg: Wil jij mijn mama zijn?
Jouw kindje wilt niets liever dan zichzelf kenbaar maken. Dromen, voorgevoel en een diep weten zijn een kleine greep van vormen waarmee hij/zij je probeert te bereiken. Om je op weg te helpen een paar mooie vragen die je aan je baby kunt stellen. Je zou dit gewoon kunnen uitspreken of schrijvend een vraag aan haar/hem kunnen stellen.
Mama vindt het heel fijn dat je bij mij in mijn buik zit, vind je het ook fijn?
Iedereen is in een feeststemming dat jij eraan komt. Vind je het spannend om geboren te worden?
Welke beweging vind je fijn, schommelen, auto rijden, als ik op mijn zij lig?
Hoor je papa/je grote zus/grote broer als zij/hij tegen je praat?
Als mama (ik) een heel blij gevoel krijgt, dan weet ik dat jij mij antwoord geeft. Ik zal elke dag proberen om eventjes met je te praten.
In december hebben  Nina Pierson en ik een podcast opgenomen over communiceren met je kindje op komst. Veel meer informatie en tools hoe je de mooie hartsverbinding volledig kunt uitbouwen en elkaar op zielsniveau kunt ontmoeten.
In “Wil jij mijn mama zijn?” deel ik mijn ervaringen. Het boek is verhalend opgebouwd, zodat je tussen de regels door de theorie kunt lezen. Mijn boek kun je bestellen via de happy mama webshop.